Monday 12 March 2012

Operatia lui Cristi Borcea s-a incheiat. Presedintele executiv al FC Dinamo se simte bine

stirileprotv.ro Cristi Borcea a fost astazi operat pe cord deschis la Spitalul Floreasca din Capitala.

Cristi Borcea a fost supus astazi unei interventii chirurgicale destul de complicate, care a presupus oprirea inimii.

Potrivit medicilor, Cristi Borcea avea o artera coronara strangulata de o posibila malformatie. Din cauza acesteia, sangele nu circula corespunzator, astfel incat chirurgii au fost nevoiti sa o sectioneze.

Ulterior, sub ea, au pus o grefa realizata din artera mamara - mai exact, s-a realizat un bypass intern.

Din fericire, operatia a decurs conform planului, iar presedintele executiv al FC Dinamo se simte bine.

Cristi Borcea a fost internat duminica in stare buna la Spitalul Floreasca si luni dimineata, la ora 10:00, a intrat in sala de operatii.

Presedintele executiv al FC Dinamo a fost investigat in urma cu o saptamana, iar medicii au descoperit cateva artere coronare blocate, asa ca au decis sa-l operereze pe cord deschis.

Seful de la Dinamo a mai avut probleme cu inima si in octombrie 2010, cand a suferit un preinfarct in Statele Unite.

Medicii spun ca si presiunea unor evenimente recente din viata lui Borcea i-ar fi putut agrava starea de sanatate. El este acuzat in Dosarul Transferurilor si risca ani de inchisoare.

A mai fost si evenimentul din 2011, cand fostii soti Borcea sustin ca au fost otraviti cu mercur. Pe de alta parte, cateva luni mai tarziu cei doi isi anuntau divortul si la scurt timp Cristi Borcea pleca la Miami impreuna cu Alina, noua lui sotie, insarcinata acum in 7 luni.

Fundasul Dragos Grigore a declarat, luni, inainte de interventie, ca toti jucatorii dinamovisti sunt ingrijorati de starea de sanatate a presedintelui executiv Cristian Borcea, dar sunt optimisti in ceea ce priveste reusita operatiei pe cord la care este supus actionarul clubului "alb-rosu".

"Nu stiu daca avem voie sa-l vizitam. Dar ii transmit multa sanatate si il astept cat mai repede alaturi de noi. Suntem oarecum ingrijorati pentru ca e o operatie destul de grea, dar a ales sa se opereze la cel mai bun doctor din Romania si cred ca va fi o operatie cu succes", a spus Grigore.

Jucatorul dinamovist spera ca anul acesta echipa sa reuiseasca sa-i indeplineasca visul lui Borcea de a juca in Liga Campionilor: "Niciodata nu e prea tarziu. Ne dorim sa castigam campionatul si sa mergem in Champions League. E una dintre dorintele domnului Borcea, dar si a tuturor suporterilor si jucatorilor dinamovisti. Ne dorim din suflet sa se indeplineasca. Ne dorim din tot sufletul sa fie anul lui Dinamo, dar va trebui sa eliminam greselile pe care le-am facut cu Pandurii".

Si Alexandru Curtean a tinut sa-i transmita lui Borcea ca-l asteapta sa revina cat mai repede alaturi de echipa: "Noi ii dorim multa sanatate, sa se refaca mult mai repede si sa vina alaturi de noi".

No comments:

Post a Comment