Thursday 22 March 2012

Fortareata Motului. A securizat FCM-ul de ochii spionilor Stelei

stirileprotv.ro Ma intereseaza sa castig cu Steaua, nu si maniera!, a dictat Ioan Ovidiu Sabau de la revenirea pe banca FCM-ului. Motul a inchis antrenamentele inainte de jocul de azi pana si de ochii sefilor sai.

Cu minus 15 la adevar inainte de meciul crucial cu Steaua, Sabau a intrat in febra jocului inca de duminica, de la primul sau antrenament de la revenirea la Tg Mures. Motul a impus conditii de fortareata la FCM tocmai pentru a nu „transpira” nimic inaintea jocului din aceasta seara. Astfel, Sabau a inchis cele 4 antrenamente de cand e la echipa si le-a cerut pana si sefilor sai sa nu isi „bage nasul”.

Fortati de situatia disperata in care se afla echipa, la 4 puncte de primul loc ce-i salveaza de retrogradare, sefii n-au cracnit. „Sunt extrem de preocupat de situatia precara din clasament. Åži jucatorii sunt la fel, ii simt foarte motivati pentru acest meci”, a punctat Sabau.

„Motul” nu i-a luat in lot pentru acest meci pe Iencsi, Ghionea (suspendati) si Vasilache, Topic (ambii cu mai vechi accidentari).
Partida de la Tg Mures se joaca cu casa inchisa, cele 9.000 de tichete fiind vandute inca de ieri.

No comments:

Post a Comment