Friday 30 March 2012

Cristian Popescu Piedone candideaza pentru un nou mandat de primar din partea USL

stirileprotv.ro Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, fost lider PC, dar care isi anuntase candidatura din partea UNPR in 2012, va candida din partea USL pentru un nou mandat, conform anuntului facut, vineri, de liderul PSD Victor Ponta.

Si liderul PC Daniel Constantin a sustinut ca Piedone va candida din partea Partidului Conservator.

Anuntul a fost facut de Victor Ponta si Daniel Constantin intr-o conferinta de presa la care a luat parte si primarul Sectorului 4.

"Dupa cum stiti, am anuntat mai de mult ca PC va avea candidat la Sectorul 4, astazi il avem. Nu a fost niciun efort de lunga durata sa il convingem, doar o simpla discutie cu domnul primar. Nu a fost niciun efort, asa cum procedeaza altii, prin alte mijloace, noi nu avem mijloacele respective", a spus Daniel Constantin.

De asemenea, Ponta a afirmat ca USL va face tot posibilul sa il apere pe Cristian Popescu Piedone, cat si pe oricare alt ales local care va candida sub sigla USL, "de orice fel de abuz al institutiilor statului, de orice fel de presiune si orice fel de santaj din partea oricui".

El a reiterat ca luni va fi validata in sedinta conducerii USL candidatura lui Robert Negoita pentru Primaria Sectorului 3, urmand ca pana marti sa fie decise si anuntate si candidaturile USL pentru sectoarele 2 si 6.

"Cel mai tarziu marti vom decide si vom anunta ultimele doua candidaturi, pentru Sectorul 2 si Sectorul 6, in baza rezultatelor pe care le primim in acest week-end, astfel incat sa desemnam cei mai buni candidati", a mentionat Ponta.

Totodata, liderul PSD a tinut sa arate ca nu isi ascunde "speranta" ca toate sectoarele Capitalei, precum si Primaria Generala si majoritatea in Consiliul General sa fie obtinute de USL. "Vrem ca Bucurestiul sa nu mai fie o victima a bataliilor politice, asa cum a fost in aceasta perioada recenta. Vrem sa fie o singura echipa pentru Bucuresti", a mai afirmat Ponta.

 

 

 

No comments:

Post a Comment